50/2
FV JuupClub 8787

   
 
home
informatie
wedstrijdschema
members
kalender
wistudat
reacties
historie
in beeld
funmail
archief
reclame

 

seizoen
bezoekers:  5  9  0  9  6 
totaal: 59096   vandaag: 4

| algemeen | wist u dat? | ledeninfo |

Wist u dat? 06-12-2015
De JuupClub wilt nog een statistiek aan de website toevoegen en doet navraag voor een 'stappenteller'. Volgens Dion zijn er niet zulke gevoelige stappentellers verkrijgbaar die bij de Spijker enige activiteit kunnen meten.
 
Wist u dat? 27-09-2015
Ook van de derde helft maakt Ari-2 een wedstrijdje.
 
Wist u dat? 13-09-2015
Er tijdens de wedstrijd Plots 80-Juupclub een aanval bij zat van meer dan 100 jaar oud... Wel een hele mooie overigens.
 
Wist u dat? 21-12-2013
Wist u dat er een JuupClubFonds is opgericht? Donaties zijn altijd welkom.
 
Wist u dat? 01-04-2013

 
Wist u dat? 18-10-2012
De spijker wordt beticht van 'grootheidswaanzin'. Nou kan je veel van de spijker zeggen, maar grootheidswaanzin???
 
Wist u dat? 28-06-2009
Wordt aan iedereen een mailtje gestuurd met de mededeling dat we naar NAC gaan op donderdag 16 juli (Ja, NAC gaat Europees), stuurt Corné een mailtje terug met de vraag of het niet verzet kan worden naar vrijdag, want donderdag komt hem niet zo goed uit.
 
21-03-2009
Kees heeft internet en hij heeft de JuupClub-site gevonden. Hij laat zijn computer dag en nacht aanstaan omdat tie bang is dat hij de volgende keer niet meer weet hoe hij op de site terecht is komen. E-mail is nog een stap te ver, dus de mailtjes aan postduif@hotmail.com blijven voorlopig nog 'Undeliverable'.
 
17-02-2008
De zondagmorgen tegen Brabant Trucks blijft altijd wel een heikel punt. Hoe is het met de spelers gesteld? Na afloop van de wedstrijd vraagt Ad aan Rien of tie spierverslappers gebruikt....
 
Wist u dat? 15-12-2007
De derde helft veel vermoeiender is dan een gehele wedstrijd voetballen. Daar zijn bewijzen van zoals u ziet. Onder het mom van ik heb alles gegeven. En dat klopt ook (in de kantine).
 
15-12-2007
Van wie is deze jeugdfoto? Herkent u hem?

Dit ventje zou later uitgroeien tot "De Man" van zvv CoMa-Therm.

Zijn motto: "Zolang ik aan de bal ben, kan de tegenstander niet scoren."

 
12-09-2007
Dit doet pluisje wanneer tie niet voetbalt op zaterdag. Waar laat tie het toch allemaal?
 
17-06-2007
Wist u dat keeper Jeroen van Plots'80 er mee gestopt is? "De springende kat" was altijd van grote waarde voor zijn team. Maar elk nadeel heeft een voordeel: Hebben wij weer wat meer kans om te scoren.
 
09-06-2007
Ronnie Koens heeft zijn meerdere moeten erkennen in Wim Nouws, toen hij in de strijd om de bal eruit werd gelopen. Het venijn ervan is dat Wim 23 jaar ouder is...
 
28-04-2007
De fantastische winstpartij tegen DJM in Dinteloord kende toch pas na afloop het hoogtepunt. Achter de bar stond schijnbaar een mokkel..... Ronnie had er bij terugkeer in Roosendaal zelfs over gedroomd. En wat droomde hij? Dat hij samen met de schoonheid zijn kamertje ging behangen. De volgende morgen wordt hij wakker. Meiske weg, behang weg, alleen zijn handen zaten nog onder het plaksel.
 
07-04-2007
De onderlinge strijd tussen zvv CoMaTherm en de Yonkies om de Ad Nollen-bokaal is vanwege een nieuwe beker heviger dan ooit. Nu is de beker nog in het bezit van de "Oudjes" en staat op het nachtkastje van de Spijker. 's Nachts droomt hij er zelfs over. Het is er de Yonkies alles aan gelegen om de beker te bemachtigen, maar ik ben bang dat met name de Spijker, de bokaal niet meer uit handen wil geven...
(klik op de bokaal voor een grotere....., uh, afbeelding).

 
16-09-2006
Rini en Hans gaan naar Rood-Wit-SV Sprundel. SV Sprundel won en de heren bleven wat langer hangen. Tezamen met Peter, Ad en Jose zitten ze gezellig te buurten. Tot dusver niets vreemds, maar nu komt het: Bij het op huis aan gaan, wilde Rini perse op de Vlegter afgezet worden (dit is een bejaardentehuis!!). Zou dit een veeg teken aan de wand zijn van ouderdoms-veschijnselen?
 
16-09-2006
Ad Schijven heeft een paar nieuwe schoenen. En blinken dat ze doen.... Daarmee vallen zelfs de schoenen van Rini in het niet. Er zit één nadeel aan: De nieuwe schoenen betekenen wel dat zvv CoMaTherm nog een aantal jaar aan Ad vast zit...
 
02-04-2006
Een dag na het kampioensfeest. Wat een pilsje al niet kan doen.
 
19-02-2006
Als Rini zijn medespelers toeroept met "Houd het simpel" volgt vanaf de bank de reactie: "Ja, dan kan hij het zelf het ook volgen!"
 
10-12-2005
Zelfs de tegenstanders doen er alles aan om met een recordpoging op deze site te komen. Zo mailde Jeroen Kapiteyn, keeper van Plots '80, na de ruim door hen verloren wedstrijd: "het meest aantal doelpunten, 28, in mijn doel gehad".
 
04-12-2005
Het doelpunt van Rien tegen Brabant Truck kwam tot stand omdat hij de bal tegen zich aan geschopt kreeg, ook al beweert hij het anders. De keeper van Brabant Truck zag Rini trouwens niet staan omdat "de Spijker" naast de doelpaal stond (herken de verschillen).
 
12-11-2005
In de zaal bereikt hij 0,3 meter per minuut, maar daarbuiten in hij onnavolgbaar.
 
05-11-2005
Martin belt naar Jan met verontrustend nieuws. Martin: "Jan, we hebben een probleem. Als bijnaam voor jou moest er toch 'PLUISJE' om het nieuwe tenue gedrukt worden?Nou, ze hebben de L vergeten...".
 
15-10-2005
Toen de shirts al gedrukt waren kwam de ultime vervangende naam voor "De Spijker". Deze past veel beter bij Rini, namelijk "KUIERMANS".
 
30-09-2005

Ook Mark heeft in Turkije een vaste verzorgster in dienst genomen. Van wie zou hij het hebben?

 
18-09-2005
Nadat Rini zich in eerste instantie afgemeld had voor de wedstrijd tegen Plots '80, bleek hij toch mee te kunnen doen. En dus meldde hij zich weer aan. Gezien het aantal overige afmeldingen kwam dat goed uit, want "beter een half ei dan een lege dop".
 
03-09-2005
Wist u dat sommige mensen door een stoel zakken en toch beweren dat ze 22 kilo zijn afgevallen?
 
04-06-2005
Dion had het er zo over dat de combinatie van medicijnen en drank niet zo lekker valt. Rini vertelde "ik neem tabletten altijd in met een fles bier", waarop weer gereageerd werd met "En zetpillen dan?".
 
04-06-2005
Na afloop van zvv CoMaTherm - FC Knudde zei Hans in de kleedkamer dat er bij FC Knudde toch wel een aantal spelers "aan de datum" zaten, en dat terwijl hij over 2 weken zelf 50 wordt.
 
01-06-2005

 
10-04-2005
Na de wedstrijd tegen Brabant Truck is Rini weer eens vol lof over z'n eigen prestaties zijn verhaal aan het doen: "... drie keer scoren, bla, bla bla ... " Hij sloot af met de woorden "...en toen was het panneke leeg." Niet verwonderlijk overigens, als je je bedenkt dat we hier toch echt te maken hebben met een vergiet!
 
12-02-2005
Sinds de opzet van de eigen site van zvv CoMaTherm is men naarstig op zoek naar records. Na de met 6-0 verloren wedstrijd tegen FC Marina werd de vraag gesteld hoe lang het wel niet geleden was dat zvv CoMaTherm niet tot scoren kwam. Een week eerder waren er tegen FC Knudde 3 gezinsleden uit de familie Van Ginneken actief. Een unicum? Weet u het?
 
29-01-2005
Wist u dat Hans van Ginneken weer eens gescoord heeft. Zijn laatste doelpunt dateert, van naar zeggen (de exacte datum is moeilijk te achterhalen), uit 1973. En bijna gingen we het meemaken, Hans werd nog een keer vrij voor de keeper gezet... Je zou bijna weer in wonderen gaan geloven.
Over wonderen gesproken, dit was er echt een. Wim van Nijnatten shiet de bal diagonaal in het doel. Rini Kuijstermans raakt de bal nog net wel of net niet aan. Maar nu komt het: Rini zegt zelf dat Wim de goal heeft gemaakt... Nou, als je dat hoort, sta je toch even in je ogen te wrijven.

 
22-01-2005

Wij hebben alweer lang genoeg tegen de foto van een zich vol gooiende Ad Schijven aangekeken. Hier een fraaier prentje. Charlene is meteen uitgeroepen tot erefan, omdat zij de eerste was die fanmail opstuurde. De foto van Ad is naar het -stoffige- archief verplaatst. En eerlijk is eerlijk, hij komt daar, als veertiger, veel beter tot zijn recht.

 
12-01-2005
Ga je op pad om een lekker partijtje te voetballen, vergeet je een toch wel essentieel iets: Je voetbaltas. Is hier sprake van een incident ňf van beginnende aftakeling? Het kostte Adri in ieder geval een rondje, want hij moest eerst terug en arriveerde daardoor te laat in de sporthal.
 
08-01-2005
Rinie was volgens HEM tijdens de wedstrijd tegen 't Gors de motor is van de verdediging. Hierop werd uit een andere hoek gereageerd met "of hij hem de volgende keer ook wilde starten".
 
01-12-2004
Wij maar denken dat Ad voor werk naar het buitenland moest. Maar zoals je ziet, heeft hij de laatste weken geen dorst geleden. En aan statie geld doet hij niet.

 
27-11-2004
Nieuwkomer Ronnie Koens doet wel erg zijn best om een bijnaam te verkrijgen. Zo had hij laatst een niet goed afgesloten pot gel in zijn tas zitten, of beter gezegd, de inhoud van een pot gel zat in zijn tas. Misschien is "dr. Flubber" iets, of "the GELman".
 
06-11-2004
Het was even zoeken, maar eindelijk is het informatienummer van de tijd boven water. Via het telefoonnummer 0900-8002 (€ 0,10 per minuut) is de juiste tijd opvraagbaar. Deze tijd is in het vervolg bepalend voor het al dan niet 1 kwartier voor aanvang van de wedstrijd ter plaatse (in de betreffende sporthal) zijn.
 
01-10-2004
Ad heeft een short break en zit momenteel met José in Griekenland. Zijn kinderen hebben het rijk alleen. We hebben nog overwogen een webcam te plaatsen. Dan zou Ad als hij vanuit Griekenland op de site zou kijken om te zien wat zijn clubje gedaan heeft, meteen even kunnen kijken of thuis alles oké was. Bij nader inzien hebben we ons bedacht. Dat willen we je niet aandoen, Ad.
 
01-10-2004
Ben je dag in dag uit bezig om wat kilo's te verliezen. Dagelijks zit je je te verbijten omdat je iets weer moet laten staan. Ben je eindelijk 1˝ kilo afgevallen en ook al is dat nog maar een begin, je meldt het toch wel met enige trots aan je medespelers; krijg je als reactie van de heren Wim van Nijnatten en Adri Herijgens: "Waar?"
Sturen ze je daarna nog een mailtje met de volgende tekst:
Wist u dat u makkelijk 1.5 kilo kunt afvallen als:
- Je oren schoon maakt
- Naar de kapper gaat
- Al je luie zweet eruit loopt en jezelf wast.
Nou heren, die 1˝ kilo zit er weer aan hoor. Bedankt!

 
01-10-2004
Jan had tegen vv D.S.G. (9-10-04) een wel erg strak aangespeelde assist, waar Dion met gevaar voor lijf en lede zijn hoofd tegenaan zette en scoorde. Ik zou Dion toch maar een paar weekjes in de gaten houden. Filmpje.
Arie kwam in diezelfde wedstrijd tegen vv D.S.G. bijna ook weer eens tot score. Uit een haast onmogelijke positie miste hij de kruising op een haar na.
... dit klink toch een stuk prettiger als "voor open doel missen" ...

 
01-09-2004
Plastische chirurgie is tegenwoordig helemaal in. Je kan het zo gek niet bedenken, of het kan worden aangepast. Sommigen gaan wel erg ver. Zo heeft Rini, naar zijn eigen zeggen, z'n geheugen laten uitbreiden.
Of zou hij toch het werkgeheugen van zijn computer bedoeld hebben. Want eerlijk is eerlijk, hij ontwikkelt zich daarmee sneller als in de zaal. Hij schijnt nu zelfs aan het MSN-en geslagen te zijn.

 
01-09-2004
"Pappa Bouba Diop" op traningsstage in Turkije

Na een intensieve trainingsstage in Turkije heeft "Pappa Bouba Diop" weer helemaal de vorm te pakken, getuigen bovenstaande foto's.

 
01-09-2004
Postduiven
Rini Kuijstermans heeft de zomervakantie 2004 goed besteed door zich op internet te begeven. Ook hij is nu via e-mail (r.kuystermans@hetnet.nl) bereikbaar, al moet hij zich nog wel verdiepen in de werking ervan. Zijn postduiven, waarmee voorheen zijn post verstuurd werd of binnen kwam, zijn dus overbodig geworden. Rini heeft ze voor een leuk prijsje kunnen verkopen aan Kees Jacobs, de laatste speler van zvv CoMaTherm zonder internet. De duiven moeten nog even wennen aan hun nieuwe stekje, maar verwacht wordt dat Kees Jacobs vanaf oktober 2004 per duivenpost bereikbaar is.

 
01-08-2004
Zoek de 7 verschillen